Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със скоростите

колеги помагаите,днес 15 минути немога да включа на 4-та скорост,лоста влиза до половината и когато отпусна съединителят и лоста преминава на свободна(димек исплюваго някак).От какво мойе да е благодаря предварително
    alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
    145 1.6 16v TS 99
    166 2.4 JTD 150(hp)

леле маико мойта беше същата излезна ли от града веднага започваше да ми "изплюва" четвъртата. Ходих до Каварна и в Балчик ми блокира скоростите САМО на трета и се прибирах на 3ск. Снощи разглобих кутията И зъбното колело на 5ск. липсват 3 зъба, счупените зъбчета паднали под осите който движат вилките за другите скорости и ги заклинват!
    при мен 5ата виеше ,а от пета на четвърта винаги "изхъркваше" ! След като почна и да ми "плюе" четвъртата смених 2 пъти маслото в кутията махнах ТУТЕЛА 75-90 налях ИГАТ 75-90 , преди да тръгна за Каварна ПАК смених маслото с СЦТ 75-90 И ЕДНА ДОБАВКА (за реметализиране на износени детаили "RESURS" -русия) ноооо ефект НЯМАШЕ

П.П Дано при тебе не е това но при мене сичко е на сол освен 3-те зъба на колелото, муфата на 5 и синхронизатора се разпаднаха като ги извадих , а проблем с 5 не съм имал (освен че малко виеше)
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Моята правеше същото на втора, оказа се износена вилка (беше отъняла с 5-6мм) и синхронизатор 1-а/2-а.
      При теб респективно е за 3-а/4-а проблема. Трета как се държи?
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

благодаря за изказванията,при мен няма виене на никоя нито проблеми при която и да е,само 4-та прави проблем,скоро ще е закарам при един познат да е види,докато е време да сменям квот трябва щот после става лошо
        alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
        145 1.6 16v TS 99
        166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

не сваляйте цялата кутия като заначало свалете капака на 5 ,доста по малко работа е.Ако не видите нищо тогава сваляйте кутия
          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
          X