If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги помагаите,днес 15 минути немога да включа на 4-та скорост,лоста влиза до половината и когато отпусна съединителят и лоста преминава на свободна(димек исплюваго някак).От какво мойе да е благодаря предварително
леле маико мойта беше същата излезна ли от града веднага започваше да ми "изплюва" четвъртата. Ходих до Каварна и в Балчик ми блокира скоростите САМО на трета и се прибирах на 3ск. Снощи разглобих кутията И зъбното колело на 5ск. липсват 3 зъба, счупените зъбчета паднали под осите който движат вилките за другите скорости и ги заклинват!
при мен 5ата виеше ,а от пета на четвърта винаги "изхъркваше" ! След като почна и да ми "плюе" четвъртата смених 2 пъти маслото в кутията махнах ТУТЕЛА 75-90 налях ИГАТ 75-90 , преди да тръгна за Каварна ПАК смених маслото с СЦТ 75-90 И ЕДНА ДОБАВКА (за реметализиране на износени детаили "RESURS" -русия) ноооо ефект НЯМАШЕ
П.П Дано при тебе не е това но при мене сичко е на сол освен 3-те зъба на колелото, муфата на 5 и синхронизатора се разпаднаха като ги извадих , а проблем с 5 не съм имал (освен че малко виеше)
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Моята правеше същото на втора, оказа се износена вилка (беше отъняла с 5-6мм) и синхронизатор 1-а/2-а.
При теб респективно е за 3-а/4-а проблема. Трета как се държи?
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
благодаря за изказванията,при мен няма виене на никоя нито проблеми при която и да е,само 4-та прави проблем,скоро ще е закарам при един познат да е види,докато е време да сменям квот трябва щот после става лошо
Comment